Search

Bidon laten bedrukken? 3 tips voor een gepersonaliseerde bidon!

Deel artikel

Een bedrukte bidon is natuurlijk het item voor de fanatieke sporters onder ons. Je kunt er een boodschap, merk of naam op zetten. Werkelijk alles is mogelijk! Het nodigt bovendien uit om meer te drinken. Waarbij ook duurzaamheid een belangrijke factor om voor een gepersonaliseerde bidon te kiezen. 

Natuurlijk kun je een gepersonaliseerde bidon ook als relatiegeschenk geven. Het is een duurzaam item die je vaker kunt gebruiken. Het zorgt voor een goede boodschap aan je klanten. Bovendien is een bidon vaak zichtbaar; goede reclame voor je producten, merk en bedrijf dus. Het overwegen meer dan waard!

Wil je scoren met een bidon? Deze tips gaan je absoluut verder helpen om elke bidon op een perfecte manier te personaliseren waardoor het echte marketing middelen worden. Direct beginnen met het ontwerpen van je eigen persoonlijke bidon? Via Bidonwereld kun je eenvoudig je bidon personaliseren, bijvoorbeeld met je naam of logo erop. Er is genoeg keuze uit diverse soorten bidons.

Tip 1. Kies voor een duurzame bidon

Een bidon gaat lang mee. Het is hierdoor een duurzaam item dat helemaal bij deze tijd past en ideaal is om te geven. Je kunt de bidon overal mee naartoe nemen en blijven vullen met heerlijk drinkwater of andere dranken. Daarbij motiveert het je voortdurend om genoeg water te drinken. Een mens moet nu eenmaal een aantal liter per dag drinken. 

Ook het materiaal waar de meeste bidons inmiddels van gemaakt worden is gerecycled en dus een goede keuze om te maken. Door de oppervlakte van een bidon kun je er genoeg reclame op laten bedrukken. Zelfs foto’s en teksten zijn mogelijk.

Een duurzame bidon kun je dus echt naar je hand zetten. Een goede en slimme keuze. Die zelfs bijzonder geschikt is als relatiegeschenk.

Tip 2. Zorg dat de bidon echt opvalt

Door te kiezen voor moderne mooie kleuren kun je een bidon ook nog eens laten opvallen en is het meer dan een trendy item. Door het laten opvallen van de bidon nodigt het ook nog eens uit om voldoende water te drinken. Niet onbelangrijk!

Een opvallende kleur kiezen is natuurlijk een goed idee! Maar je moet wel rekening houden met de kleuren die erop gedrukt moeten worden. Wanneer deze kleuren niet uitkomen zal de opdruk niet opvallen. Daar moet je dus echt even bij opletten. Door het gebruiken van een goede ontwerpsoftware krijg je het resultaat digitaal al te zien.

Tip 3. Kies voor gemak en een opvallend design

Tot slot is kiezen voor gemak en een opvallend design zeker een aanrader. Dat nodigt uit om de bidon te gebruiken en overal mee naartoe te nemen. Je hebt misschien het idee dat een bidon altijd eenzelfde ontwerp moet hebben. Dit is zeker niet meer het geval. Er zijn veel verschillende soorten uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan drinkflessen, sportbidons, flesjes water, shakers en kartonnen bekers. Op al deze producten is het mogelijk om je eigen design te laten bedrukken.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust