Search

Barbecueën met een groep

Deel artikel

Het lekkere weer komt er langzamerhand aan en het wordt misschien wel tijd om binnenkort weer een keer de barbecue aan te sluiten. Wanneer je met een kleine groep bent, dan is de organisatie van een barbecue enorm simpel, maar dit is een ander verhaal wanneer je met een grote groep bent. Maar wat moet je allemaal halen als je met een grote groep gaat barbecuen? Natuurlijk hangt dit ervan af wat iedereen het liefst eet, maar variatie is altijd goed. In dit artikel bespreken we wat suggestie.

Brood

Op elke barbecue is brood natuurlijk een must. Je kan ervoor kiezen om stokbroden te kopen, maar focaccia’s zijn ook altijd erg geliefd. We raden aan om niet alle broden zelf te gaan bakken en snijden, want dit kost enorm veel werk. Je kan lekker verse broden hadden bij de bakker in de buurt.

Smeersel

Zonder smeersels zijn de broden natuurlijk niet compleet. De standaard kruidenboter kan niet ontbreken, maar vaak zijn extra smeerseltjes ook erg geliefd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hummus, olijventapenade, aioli en andere lekkere smeerseltjes. Koop echter niet te veel, want het is zonde om dit weg te gooien.

Sauzen

Er zijn altijd mensen die bergen met saus op hun vlees doet. Whiskysaus, knoflooksaus, pindasaus en hamburgersaus zijn dus sauzen die echt niet kunnen missen. Om te voorkomen dat mensen teveel saus gebruiken kan het handig zijn om kleine, ipv grote, lepels erbij te leggen.

Vlees

BBQ vlees is enorm belangrijk. Je hebt natuurlijk ook mensen die vis of vega eten, maar de meesten organiseren een barbecue voor het heerlijke vlees. Op https://bollensteak.nl/ kan je het lekkerste BBQ vlees vinden. Zorg voor genoeg variatie, maar bestel niet dingen die lastig zijn klaar te maken. Zo zijn hamburgers, worstjes en kipspiesjes vaak al enorm lekker. Hiernaast moet je er natuurlijk over nadenken welke bijgerechten je wilt hebben en of mensen wat anders willen eten als vlees. Zo is het handig om een goed boodschappenlijstje te maken voordat je inkopen gaat doen.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust