Zoek

All You Can Eat Sushi in Utrecht

Deel artikel

Sushi eten in Utrecht

Voor de allerbeste sushi, maar ook voor Chinese, Spaanse en Italiaanse gerechten ben jij bij FoodExplore aan het juiste adres. Bij FoodExplore geniet je van gerechten uit meer dan 20 keukens van over de hele wereld. Of je nu Nederlandse poffertjes wil, Spaanse tapas of overheerlijke Japanse sushi. Bij FoodExplore, in The Wall, geniet je van allerlei smakelijke gerechten. Uiteraard is er ook een uitgebreid toetjes buffet om je vingers bij af te likken!

Een gezellig restaurant voor grote en kleine gezelschappen

Bij FoodExplore hoef je gelukkig niet hetzelfde te eten als je tafelgenoten. De koks bereiden in meer dan 20 keukens van over de hele wereld precies waar jij zin in hebt! Dit kan allemaal voor een vooraf vastgestelde prijs. Je zult achteraf dus niet schrikken van de rekening. Het restaurant is ruim opgezet, waardoor iedere bezoeker de ruimte heeft om te genieten van de avond. Het restaurant heeft een gezellige en knusse uitstraling door de intieme hoekjes voor kleinere gezelschappen, maar ook grote gezelschappen zijn van harte welkom bij FoodExplore. Wist je dat de jarige zelfs gratis mag dineren in gezelschap van minimaal drie volwassenen.

De arrangementen van FoodExplore Utrecht

FoodExplore biedt meerdere arrangementen aan haar gasten. Je kan kiezen voor een arrangement van twee uur, maar de meeste gasten kiezen voor een bezoek van drie uur. Op deze manier kan je ultiem genieten van het ruime aanbod aan wereldgerechten. Binnen deze periode betaalt men voor de gerechten, frisdrank, koffie en thee, Jupiler bier van de tap en huiswijn geen toelage. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen! Kom je ook lekker sushi eten in Utrecht? Reserveren kan via de website van FoodExplore of telefonisch via 030-7630888. Ook extra wensen kun je via deze weg doorgeven. Tot ziens bij FoodExplore in The Wall in Utrecht!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust