Zoek

Aan de slag met freelance opdrachten van Between

Deel artikel

We kunnen vandaag de dag vaststellen dat de vraag naar freelance opdrachten door de jaren heen danig is toegenomen. Zowel voor opdrachtgevers als voor zelfstandige ondernemers geldt dat het vandaag de dag bijzonder interessant kan zijn om aan de slag te kunnen gaan met dergelijke opdrachten. Het vinden ervan blijkt echter nog steeds vaak een beetje voeten in de aarde te hebben. Gelukkig hoeft dat zeker niet altijd het geval te zijn, integendeel. Door te kiezen voor freelance opdrachten van Between is het bijvoorbeeld op een eenvoudige manier mogelijk om als freelancer aan de slag te kunnen gaan. Benieuwd om hier meer over te ontdekken? Lees dan snel verder!

Hoe werken freelance opdrachten van Between?

Laat ons om te beginnen even kijken naar hoe freelance opdrachten van Between nu precies werken. Voor Between geldt dat ze eigenlijk als tussenpartij fungeert tussen enerzijds de opdrachtgevers en anderzijds de freelancers. Met andere woorden, ze brengt de beide partijen met elkaar in contact zodat er op die manier een tijdelijk samenwerkingsverband tot stand kan komen. Het zijn zeker niet de minste partijen die zijn aangesloten bij Between, integendeel. Denk hierbij onder meer aan:

  • Het Ministerie van Buitenlandse Zaken;
  • De Universiteit Utrecht;
  • De grootbank ING;

De werkwijze die wordt gehanteerd bij freelance opdrachten van Between zorgt ervoor dat een beroep doen op deze partij voor het merendeel van de freelancers een zeer interessante keuze kan zijn. Niet alleen kan je op deze manier vrij efficiënt aan de slag gaan, bovendien is het ook nog eens zo dat je op deze manier kan werken voor enkele zeer gerenommeerde partijen.

Hoe kan je aan de slag met deze freelance opdrachten van Between?

Bovenstaande is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar hoe kan je nu precies op de hoogte blijven van de freelance opdrachten van Between? Zeer eenvoudig. Wanneer Between bepaalde opdrachten van opdrachtgevers ontvangt plaatst ze deze automatisch op haar vacatureplatform, Jobcatcher. Ook partijen die actief zijn als freelancer hebben toegang tot dit platform waar dagelijks een ruim aanbod aan uiteenlopende opdrachten op is terug te vinden. De duurtijd van deze opdrachten kan danig verschillen. Zo zijn er bijvoorbeeld opdrachten met een looptijd van 2 maanden, maar ook van 12 maanden. De diversiteit aan opdrachten zorgt ervoor dat er altijd kan worden gekozen voor een opdracht die uitstekend past binnen jouw specifieke vaardigheden.

ZZP opdrachten – Between

Zeker de moeite waard om te overwegen!

Het kan in de praktijk best een behoorlijke uitdaging zijn om freelance opdrachten te vinden die perfect in jouw straatje zijn gelegen. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van verschillende partijen op de markt terug te vinden die het mogelijk maken om je op een efficiënte manier in contact te brengen met mogelijke opdrachtgevers. Door gebruik te maken van een partij als Between is het uiteraard eveneens mogelijk om bepaalde gaten op te vullen waar je mogelijks over beschikt in je planning. In ieder geval, ben je freelancer en zou je graag een extra manier willen aanboren om opdrachten te kunnen verkrijgen? Dan kunnen de freelance opdrachten van Between zeker en vast de moeite waard zijn om te overwegen.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust