Zoek

5 dingen om te doen in Scheveningen bij slecht weer

Deel artikel

Laat slecht weer je niet in de weg staan. Genieten kan namelijk ook tijdens regenachtige dagen! Want er is genoeg te doen, beleven en genieten! Je kunt bijvoorbeeld verschillende soorten uitjes doen, winkelen of lekker genieten op een overdekt terras, aan alles is daarbij gedacht. Ben je meer een kunstliefhebber? Ook dan kun je zeker terecht op het prachtige scheveningen! Er is namelijk vanuit alles te zien!

1. Bezoek Aquarium Sea Life Scheveningen eens

Een bezoek aan Sea Life Scheveningen is absoluut een aanrader. Het is overdekt en er is werkelijk van alles te zien en beleven. Het is misschien wel een van de meest bekende plekken die je eens bezocht moet hebben. Waarna je natuurlijk kunt genieten aan een van de terrasjes die er is. 

2. Lekker naar Muzee Scheveningen

Wil je liever cultuur en kunst proeven? Dit is je kans! Bezoek Muzee Scheveningen eens en geniet van uiteenlopende kunstvormen dat helemaal toegewijd is aan strand en zee. Het is voor de een een beleving en voor de ander meer een avontuur. 

3. Op avontuur in een Escape Room

Ben je meer van een Escape Room? Ook daarvoor kun je bij Scheveningen terecht. Om samen met je vrienden, collega’s of familie te genieten van het mooie avontuur waar je echt op elkaar aangewezen bent.

4. Genieten van een high tea

Natuurlijk gaat er helemaal niets boven genieten van een High Tea bij deze locaties in Den Haag. En dat kan op een prachtige locatie zo uitgebreid als je zelf wilt. Het is een echte beleving die je niet wilt missen en gezellig met iedereen die je lief is kunt doen. Gewoon even lekker genieten en weg uit je gehaaste leven. Maak er een dag van om nooit meer te vergeten. Leuk en bijzonder gezellig! Een absolute aanrader dus.

5. Bowling in het prachtige Scheveningen

Ben je een echte bowling fan? Dan moet je absoluut in Scheveningen zijn. Waar je echt kunt genieten van deze prachtige bezigheid. Want bij Palace Promenade kun je hier echt voor terecht tijdens de minder mooie dagen. Om lekker gezellig bezig te zijn of omdat je van een heuse wedstrijd houd.

Dus ook voor gezelligheid op een minder mooie en zonnige dag kun je op Scheveningen terecht voor uiteenlopende maar altijd leuke activiteiten.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust